2013. október 29., kedd

Minden kezdet nehéz ....



Kedves Érdeklődő, azaz Te,

Ezen blog hivatott helyre hozni a világ felborult nézetét, megmenteni az orrszarvúkat, és helyreállítani a világ rendjét amit sem Batmannek, sem a Bolygókapitányának, sem Superwoman-nek sem sikerült.
Na jó ..... csak szeretném megosztani, világrengető gondoltaimat és világmegváltó véleményemet azokkal akik Carrie Bradshaw után vágynak a Sex és Budapest stílushoz. Igen ... megpróbálom kiírni magamból azokat a vicces és cinkes vagy viccesen cinkes történeteket amik velem történnek.

Princess Sophie-nak hívnak, Seholországból jöttem, és mesterségem címere póni designer ..... - igen, ilyen felvezetés után nem fogsz unatkozni, csak olvasd tovább.

Minden az oviban kezdődött ... már ott jó feleség voltam. Volt egy csodás 120 cm mély barna hajú és kék szemű férjem - Sanyika - aki gondosan figyelt rám, megvédett és gondját viselte a tuják mögött lévő otthonunknak, ami egy traktorkerék volt. Már akkor éreztem, hogy az odaadó természetem a vesztemet jelenti majd. Sanyika kedves volt, de már akkor szemet vetettem Lacikára aki sokkal vagányabb volt és igazi rossz fiú. Tudjátok, Csajok, az az elemi csibészség, a mikor tudod hogy össze -vissza fogja törni a szívedet, de meg kell tenni, bele kell szeretni! Szóval .... hűségesen vártam minden délután Sanyikát, de egyik nap azzal a hírrel jött "haza", hogy már nem szeret, és nem akar a férjem lenni. Na hát ... bennem itt eltört valami. Magamnak sem mertem bevallani de talán itt kezdődött el az én kanosszám, a lehetetlen és tehetetlen kapcsolataim sora itt vette kezdetét.

Megígérem, hogy megírom, megírom Nektek, megírom magamnak, és megírom annak a sok balfék pasinak aki az utamba került .... elmesélem azért, hogy nevessetek, nevessek, és sírjon a sok feledhető személy, akiket kipipáltam az életemből.

Carrie után szabadon, napról napra (ahogy időm engedi) újabbnál újabb storyk és fejezetek mesélnek majd a groteszk kapcsolataimról.

Ami fontos hogy tudj rólam : szeretek beszélni, szeretek nevetni, szeretem a cipőket és áhítom a VILÁGBÉKÉT!

xoxo PletykaSophiecica :)